Bereidingstijd
Kooktijd
Ingrediënten
Porties
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de pizzabodems op 2 met bakpapier beklede bakplaten. Verdeel de tomatenpurree over de pizzabodems en bestrooi met Silvo Shake-it Pizzakruiden.
Schil de winterpeen en snijd in dunne plakjes. Steek met een uitsteekvormpje bloemetjes – of andere figuurtjes - uit de plakjes winterpeen. Houd zowel de figuurtjes als de uitgestoken plakjes apart.
Maak de paprika’s schoon en steek met uitsteekvormpjes ook hier figuurtjes uit. Bijv. rondjes voor de ogen, een neus of een spookje. Snijd de rest van de paprika in stukjes. Laat de olijven en de kappertjes uitlekken.
Maak op de pizza’s van de stukjes paprika, mais en kappertjes de contouren van een doodshoofd. Verdeel de geraspte kaas om of in het doodshoofd om deze duidelijker te maken.
Versier nu de rest van de pizza met de uitgestoken figuurtjes. Bijv. rondjes als ogen, een omgekeerd hartje als neus en de mais, kappertjes en olijven als mond of andere enge figuren.
Bak de pizza’s ca. 10 min. in de oven. De griezel-pizza’s zijn nu klaar om op te eten!