Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Dep de ossenhaas droog met keukenpapier. Strooi de oregano, tijm zout en peper op het werkblad en rol de ossenhaas hier doorheen totdat alles gelijkmatig aan het vlees blijft plakken.
Verhit de boter in een koekenpan. Schroei de ossenhaas aan alle kanten dicht. Dit duurt ongeveer een minuut per kant. Haal het vlees daarna direct uit de pan en verpak het in aluminiumfolie. Laat het vlees voorlopig rusten.
Maak de truffelboter door de roomboter en truffeltappenade met elkaar te mixen. Voeg zout naar smaak toe.
Snijd de harde achterkant van de asperges. Smeer ze heel licht in met olijfolie en een snuf zout. Verhit ondertussen een grillpan. Grill de asperges gedurende 10 minuten om en om. Voeg een paar minuten van te voren de hazelnoten toe en zet ze kort aan totdat ze beginnen te geuren. Neem de hazelnoten uit de pan en snijd ze fijn.
Snijd de de ossenhaas in dunne plakjes. Verdeel de plakjes over een mooi bord. Leg hier een aantal asperges op en bestrooi met de hazelnoten. Serveer met de truffelboter.