Ingrediënten
- 6 el Kruidenmix Kip
- 2 el bloem
- 1 kg kippenvleugels
- 3 el olijfolie
- 6 el mayonaise
- 1 el Chinese 5 kruiden
- 1 tl grof zeezout
- 2 bosuien in dunne sliertjes
- 1 limoen in partjes
Kooktijd
Ingrediënten
Meng de Silvo mix voor Kip met de bloem in een kommetje. Leg de kippenvleugels op een groot bord en bestrijk ze licht met de olijfolie. Stort het kruiden-bloemmengsel uit op een snijplank en haal de ingevette kippenvleugels door het kruidenmengsel.
Leg de kippenvleugels in de airfryer en bak ze op 200°C in ca. 10 minuten gaar. Schud halverwege de baktijd een keertje om. Leg de kippenvleugels niet op elkaar, bak desnoods in meerdere porties als het mandje van je airfryer te klein is voor alle chicken wings.
Meng ondertussen de mayonaise met de Silvo Chinese 5 kruiden. Serveer de chickenwings op een bord en bestrooi met grof zeezout. Garneer met de bosui en de limoenpartjes. Serveer de fivespicemayo erbij.