Vistaco’s met krokante vis, avocado en spicy mayo
Air fryer

Vistaco’s met krokante vis, avocado en spicy mayo

  • 30m

    Kooktijd

  • 13

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

Voor de ingelegde rode ui

  • 1 rode ui in dunne ringen
  • 50 ml wittewijnazijn
  • ½ tl zout
  • ½ suiker

Bereiding

  • Doe voor de ingelegde rode ui, de rode ui in een glazen pot of plastic bakje. Schenk er de azijn en 50 ml heet water bij. Voeg het zout en de suiker toe en zet het deksel op het potje. Schud met het potje en zet het in de koelkast tot gebruik (dit kan al een paar dagen van tevoren).

  • Snijd de vis in reepjes van ca. 2 cm breed. Meng de Silvo mix voor Gebakken Vis met de olijfolie tot een papje en gebruik een keukenkwastje om de visreepjes ermee in te smeren. Leg ze in de mand van je airfryer en bak ze op 200°C in ca. 6 minuten goudbruin en krokant.

  • Verwarm de maïstortilla’s in de airfryer op 160°C gedurende 2-3 minuten, of gebruik een droge koekenpan. Meng de mayonaise met de Silvo Chilli Chipotle Mix.

  • Besmeer elke taco met een laagje van de spicy mayo. Beleg daarna met de vis, de avocado, de ingelegde rode ui en de koriander. Serveer met limoenpartjes.

Gerelateerde recepten