Kooktijd
Ingrediënten
Porties
Breng een pan water aan de kook met 1 el BBQ-saus. Leg de kip erin, zet het vuur laag en laat 10 min. staan (pocheren).
Neem de kip uit de pan en laat iets afkoelen.
Verwijder het steeltje van de rode peper en snijd fijn. Snipper de ui.
Snijd de koriander fijn.
Pers de limoen uit.
Snijd de tomaten in blokjes en meng met de rode peper, koriander, ui en het limoensap.
Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd in blokjes en meng door de tomaten. Breng eventueel op smaak met Silvo Zout en Peper.
Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Trek de gare kipfilet met 2 vorken in plukjes uit elkaar. En kruid deze met Silvo Paprikapoeder, Knoflookpoeder en Kruidenmix Kip. Meng de rest van de BBQ-saus erdoor.
Verdeel de kip over de tortilla’s en schep de tomaten avocadosalsa erop. Eet smakelijk! Variatie tip: Ga voor zoutloos met de Silvo Shake-it Kipkruiden