Ingrediënten
4
Porties
- 1 komkommer
- 150 mililiter Griekse yoghurt
- 2 theelepels Dille
- 1 1/2 theelepels mosterd
- 2 theelepels honing
- zout en versgemalen peper
- 4 zalmfilets
- 2 klontjes boter
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Schil de komkommer, halveer deze in de lengte en schraap met een theelepel de zaadjes eruit. Snijd de komkommer in plakjes.
Roer voor de dressing de yoghurt met Silvo Dille, mosterd, honing, zout en peper door elkaar.
Kruid de zalmfilets met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak de zalmfilets op middelhoog vuur in 4-6 minuten gaar.
Schep de komkommer door de yoghurtdressing. Verdeel de zalmfilets en komkommersalade over vier borden.
Kooktip: Schep de komkommer kort voor het opdienen door de saus, om te voorkomen dat de saus te dun wordt door de komkommer.
Serveertip: Lekker met gebakken krieltjes.