Garnalensalade
Garnalen

Garnalensalade

  • 20m

    Bereidingstijd

  • 9

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 2 eieren
  • 2 bosuitjes
  • 1 vleestomaat
  • 5 eetlepels cocktailsaus
  • 250-300 gram garnalen
  • zout
  • 4 Seizoenen peper
  • 1 theelepels Dille
  • 1 klein struikje witlof

Bereiding

  • Eieren in 10 minuten hard koken.

  • Af laten koelen in koud water, pellen en fijnhakken.

  • Bosuitjes wassen en in ringetjes snijden.

  • Tomaat wassen en in blokjes snijden.

  • Schep alles door elkaar.

  • Meng de garnalen, de cocktailsaus en de dille erdoor.

  • Salade op smaak afmaken met zout en 4-seizoenenpeper.

  • Leg blaadjes witlof in "bloemvorm" op een bord en schep de garnalensalade in de blaadjes.