Ingrediënten
4
Porties
- 1 citroen
- 300 gram kabeljauwfilet
- Kruidenmix Vis Gebakken
- 25 gram boter of margarine
- 2 grote tomaten
- 1 bosuitjes
- 1/2 Dille
- 3/4 zak droge witte wijn
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Helft van de citroen uitpersen.
Vis afspoelen onder koud stromend water en droogdeppen met keukenpapier.
Besprenkelen met citroensap en inwrijven met de kruidenmix.
Oven voorverwarmen op 220°C.
Ovenschotel met helft van de boter dik invetten.
Tomaten wassen en in plakjes snijden.
Bosuitjes wassen en in ringetjes snijden.
Vis in ovenschotel leggen.
Tomaat en dakpangewas opleggen.
Bosuitjes, dille en de rest van de boter erover verdelen.
Wijn erbij schenken.
Schotel afdekken met folie (doffe kant boven).
Op rooster in het midden van de oven de vis in ± 30 minuten gaar stoven.
Rest van de citroen in plakjes snijden en de visschotel er mee garneren.