Oesters zijn al heerlijk zout en ziltig van zichzelf, waardoor je echt niet nog meer zout hoeft toe te voegen. Eens een keer geen zin in vinaigrette? Ga dan voor een sprenkeling knoflook en peterselie: succes gegarandeerd!
Bij zalmfilet past: Knoflook Dille smaakt heerlijk bij zalm omdat het een aardse, frisse smaak geeft aan vis. Bekijk het product
Hoe kruid je oesters? Oesters zijn al heerlijk zout en ziltig van zichzelf, waardoor je echt niet nog meer zout hoeft toe te voegen. Eens...
Bij aardappel (gebakken) past Bij aardappelen gebakken past de volgende kruiden goed mee zoals knoflook, rozemarijn, paprika...
Hoe kruid je schol? Een heerlijke gebakken scholfilet breng je gemakkelijk op smaak met onze Mix voor Gebakken Vis. Super makkelijk en...
Hoe kruid je tonijn? Tonijnsteaks zijn wat ons betreft op zichzelf al heerlijk, vooral als je ze op de grill of bbq bereid. Maar met de...
Meld u aan om uw favoriete smaken op te slaan
Nooit spam! Lees onze Privacybeleid.