Ingrediënten
4
Porties
- 1 ui
- 1 bakje champignons (ca. 250 gram)
- 25 gram boter
- 4 eetlepels cognac
- 1 blikje tomatenpuree à 70 gram
- 1/4 liter slagroom
- zout
- tabasco
- 1/2 eetlepels ketjap manis
- 2 theelepels Selderieblad
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Ui pellen en klein snijden.
Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
In koekenpan de boter verhitten en ui ± 3 minuten zachtjes bakken.
Champignons toevoegen en meebakken tot het vocht verdampt is (ca. 5 minuten).
Cognac erdoor roeren.
Dan tomatenpuree en slagroom erdoor roeren.
Op smaak brengen met zout, een paar druppels tabasco en ketjap.
Selderieblad erdoor roeren en 3 minuten zachtjes tegen de kook aan verwarmen.